HALA POD ZEGAREM. Nowe stoisko Kuriera Smaku
Nową, rozszerzoną ofertę kulinarną w ,,Centrum Handlowym Pod Zegarem" przy ul. Górnośląskiej przygotował na jesień ,,Kurier Smaku".
- Zapraszamy teraz do hali Pod Zegarem na pierwsze piętro - mówi Bartosz Borowski, szef kuchni ,,Kuriera Smaku". - Z uwagi na chłodniejsze dni postanowiliśmy przenieść nasze stoisko do wnętrza hali, ale zarazem rozszerzyliśmy dostępną w nim ofertę gastronomiczną.
Oprócz standardowych pozycji foodtruckowych i zestawów obiadowych w przytulnie urządzonym barze, który będzie już niebawem otwarty na I piętrze (po prawej stronie od wejścia głównymi schodami) na nowym stoisku możemy zakupić szeroki wybór wyrobów garmażeryjnych, przygotowanych przez kucharzy ,,Kuriera".
W ofercie znalazły się własnoręcznie przyrządzane wędliniarskie wyroby, takie jak m.in.: schaby, boczki, rolady, polędwice, kiełbasy czy kaszanki. Na stoisku można także zakupić pieczone udka z kurczaków oraz paszteciki, które idealnie smakują do barszczyku, a także inne zupy domowej roboty.
Nowe stoisko ,,Kuriera Smaku" w hali Pod Zegarem przy ul. Górnośląskiej 76A otwarte jest od poniedziałku do soboty.
Godziny otwarcia stoiska:
Poniedziałek - piątek 9:00 - 17:00
Sobota - 9:00 - 13:00
(jav)